Save the date Netwerkbijeenkomst – 11 november 2022

Vooraankondiging

Netwerkbijeenkomst AgroAgenda en Regio Deal Natuurinclusieve landbouw

Vrijdag 11 november 2022
09.30-13.30 uur

Op weg naar Top-Voedsel uit een rijk Landschap

 

Agro Agenda Logo       

 

Een handvat voor een bloeiend platteland in 2040

Nederland is onlosmakelijk verbonden met landbouw. Al heel veel boeren realiseren zich dat het anders wordt en zetten stappen om daaraan te werken. Dat betekent niet dat er minder boeren nodig zijn, maar dat we over 10 jaar anders boeren en dat alle boeren Top-Voedsel produceren in een Rijk Landschap.

De AgroAgenda en de Regio Deal Natuurinclusieve landbouw organiseren op vrijdag 11 november een netwerkbijeenkomst met workshops. Tijdens deze bijeenkomst geven we handvatten voor de toekomst. Voor een bloeiend platteland in 2040. Voor iedereen met hart voor de landbouw in Noord-Nederland. Een ochtend om geïnspireerd te worden, mee te denken en elkaar (nog beter) te leren kennen.

Wie verdient de Groene Pluim?
De Groene Pluim is een welverdiend compliment aan mensen die zich op gebiedsniveau inzetten voor duurzame, natuurinclusieve landbouw. Hiermee zijn zij een inspiratie voor anderen. Bent of kent u iemand die volgens u een voorbeeld kan zijn voor anderen en de Groene Pluim verdient? Laat het ons voor 24 oktober weten via RegiodealNIL@provinciegroningen.nl

Zet de datum alvast in uw agenda. De definitieve uitnodiging met locatie volgt! U kunt zich dan ook aanmelden.

Namens de AgroAgenda Noord-Nederland en de Regio Deal Natuurinclusieve landbouw,

Gerda van Eck
Frank Mennega