Save the date Netwerkbijeenkomst 30 juni 2023

Vooraankondiging

Netwerkbijeenkomst AgroAgenda en Regio Deal Natuurinclusieve landbouw

Vrijdag 30 juni 2023
09.30-13.30 uur

Op weg naar Top-Voedsel uit een rijk Landschap

Natuurlijk boeren in het noorden

De AgroAgenda en de Regio Deal Natuurinclusieve landbouw organiseren op vrijdag 30 juni weer een netwerkbijeenkomst met workshops. (Jonge) boeren vertellen hoe zij naar de toekomst kijken en we laten zien wat er in Noord-Nederland allemaal gebeurt. Voor iedereen met hart voor de landbouw. Een ochtend om geïnspireerd te worden, mee te denken en elkaar (nog beter) te leren kennen.

Datum: Vrijdag 30 juni 2023
Tijd: 9.30 – 13.30 uur
Locatie: De Lawei in Drachten

Wie verdient de Groene Pluim?
De Groene Pluim is een welverdiend compliment aan mensen die zich op gebiedsniveau inzetten voor duurzame, natuurinclusieve landbouw. Hiermee zijn zij een inspiratie voor anderen. Bent of kent u iemand die volgens u een voorbeeld kan zijn voor anderen en de Groene Pluim verdient? Laat het ons voor 10 juni weten via RegiodealNIL@provinciegroningen.nl

Zet de datum alvast in uw agenda. De definitieve uitnodiging volgt! U kunt zich dan ook aanmelden.

Namens de AgroAgenda Noord-Nederland en de Regio Deal Natuurinclusieve landbouw,
Gerda van Eck

Agro Agenda Logo

 

 

 

 

 

Vooraankondiging netwerkbijeenkomst 30 juni 2023