Terugblik netwerkbijeenkomst 22 maart 2024

AgroAgenda Noord-Nederland viert succesvolle netwerkbijeenkomst rond Regio Deal Natuurinclusieve Landbouw

22 maart vond de dynamische netwerkbijeenkomst van AgroAgenda Noord-Nederland plaats, in samenwerking met de Regio Deal Natuurinclusieve Landbouw. Voorzitter Marijke Folkers - in 't Hout benadrukte tijdens het evenement dat AgroAgenda niet alleen een netwerkorganisatie is, maar ook het grootste experimenteergebied van Nederland herbergt, gevestigd in het Noorden. 

In nauwe samenwerking met de Provincies Fryslân, Groningen en Drenthe, en in partnerschap met ketenpartijen, natuurorganisaties en andere agro-gerelateerde stakeholders, streven we naar een dynamische toekomst voor de landbouwsector. Ons doel? Samen leren, experimenteren en inspireren, en zo een stevige fundering leggen voor de agrarische sector van morgen.

De bijeenkomst werd afgesloten met een inspirerende bijdrage van Gerda van Eck, waarin ze als gespreksleider in dialoog ging met de gedeputeerden Femke Marije Wiersma, Henk Emmens en Jisse Otter. Samen verkenden ze de actuele ontwikkelingen en uitdagingen voor Noord-Nederland en het landelijk gebied.

AgroAgenda Noord-Nederland kijkt uit naar de komende netwerk- en partnerbijeenkomsten, waar we samen verder bouwen aan een duurzame en veerkrachtige agrarische sector.

Screenshot-2024-05-16-at-11.45.30
Romke
Wordt pionier

Meld je nu aan voor een gesprek over kennis en kennissen.

"*" geeft vereiste velden aan