Save the date netwerkbijeenkomst 3 september

Vooraankondiging

Netwerkbijeenkomst AgroAgenda en Regio Deal Natuurinclusieve landbouw

Vrijdag 3 september 2021
10.00-13.00 uur

Op weg naar Top-Voedsel uit een rijk Landschap

 

Agro Agenda Logo       

 

Van visie naar realisatie in de praktijk

In Noord-Nederland zetten velen zich in voor top-voedsel uit een rijk landschap. Boeren, ketenpartijen, overheden, kennisinstellingen, Ngo’s (niet overheidsorganisaties) én inwoners zijn volop aan het experimenteren en leren. Dat doen ze in een tijd waarin veel onduidelijk is. Toch nemen ze initiatief en zetten stappen.

Om samen verder te komen en van elkaar te leren, organiseren de AgroAgenda en de Regio Deal Natuurinclusieve landbouw op vrijdag 3 september een netwerkbijeenkomst met workshops. Voor iedereen met hart voor de landbouw in Noord-Nederland. Een ochtend om mee te denken, te inspireren en elkaar (nog beter) te leren kennen.

Datum:                vrijdag 3 september 2021

Tijd:                      10.00 – 13.00 uur

Zet de datum alvast in uw agenda. De definitieve uitnodiging met locatie volgt! U kunt zich dan ook aanmelden.

 

Namens de AgroAgenda Noord-Nederland en de Regio Deal Natuurinclusieve landbouw,

Gerda van Eck
Frank Mennega