Webinar Omschakelen? JA! En de financiering dan?

Webinar Omschakelen? JA! En de financiering dan?
Vrijdag 19 november van 12:00 – 13:30 uur

Op vrijdag 19 november a.s. organiseert Investeringsfonds Duurzame Landbouw  het webinar ‘Omschakelen? JA! En de financiering dan? Dit webinar is bedoeld voor agrarische ondernemers in de veehouderij, akkerbouw en glastuinbouw die hun bedrijf integraal willen verduurzamen middels om- of doorschakeling in het bedrijf. Deze duurzame plannen halen de uitvoering vaak niet, onder andere omdat de financiering niet rondkomt. Financiers en ondernemers komen aan het woord tijdens het webinar over de financieringsmogelijkheden van het Investeringsfonds Duurzame Landbouw.

Dit webinar is bedoeld voor agrarische ondernemers in de veehouderij, akkerbouw en glastuinbouw die hun bedrijf integraal willen verduurzamen middels om- of doorschakeling in het bedrijf. Deze duurzame plannen halen de uitvoering vaak niet, onder andere omdat de financiering niet rondkomt. Financiers en ondernemers komen aan het woord tijdens het webinar over de financieringsmogelijkheden van het Investeringsfonds Duurzame Landbouw.

Aanmelden via https://bit.ly/Aanmelden_Webinar_IDL
Meer informatie over het webinar en over Investeringsfonds Duurzame Landbouw vindt u hier.